6K Media Oy

Y-tunnus: 2917374-9

www.6kmedia.fi

tuotanto@6kmedia.fi

+358 44 349 9995

Meistä

Tiimi

Tarina

Tietosuoja

Copyright © 2019 6K Media Oy 

sisällöntuotanto.jpg

Viestisi läpi aidon sisällön avulla

Miksi teemme nettiin sisältöä ja mistä se kertoo?

Miksi päätimme sitoutua kaiken ajan vievään ja epämääräisen maineen omaavaan tubettamiseen?

Kaikki alkoi halusta tehdä enemmän asioita, mistä tuntui olevan aina vain puhetta. Pohdimme, että jos sitoudumme julkaisemaan aktiviteetilla höystetyn videon joka viikko, on sen aktivoitava meidät tekemään enemmän asioita. Ainutlaatuinen harrastus on kehittynyt aktiiviseksi ja laadukkaaksi sisällöntuotannoksi, minkä ympärille on muodostunut laaja ja sitoutunut katsojakunta.

Tällä hetkellä tuotamme Kuudes Kerros kanavalle kolme videota viikossa. Se kertoo aitoa tarinaa hektisestä ja kommellustäyteisestä elämästämme, johon päästämme katsojat mukaan antamalla yhteisömme keskustelun ajaa sisältömme suuntaa.

Kanavamme syntyi halusta tehdä enemmän, ja haastamme myös katsojamme olemaan luovia, haastamaan itsejään, suhtautumaan asioihin positiivisesti ja pitämään hauskaa. Kanavan tarinoidemme teemat pyörivät juurikin tällaisten asioiden ympärillä. Vuoden 2018 alussa tajusimme, että kanavallamme on hurja määrä potentiaalia toteuttaa aidosti vaikuttavaa vaikuttajamarkkinointia, ja perustimme 6K Median kanavamme ympärille missionamme tarjota markkinoiden paras alusta asiakkaidemme viestin kertomiseen.


Jos olet kyllästynyt perinteisen median tehottomuuteen, ja etsit tapaa kertoa viestisi nuorelle yleisölle energisesti ja positiivisesti, ota yhteyttä. 

Ota yhteyttä

+358 40 501 2470