6K Media Oy

Y-tunnus: 2917374-9

www.6kmedia.fi

tuotanto@6kmedia.fi

+358 44 349 9995

Meistä

Tiimi

Tarina

Tietosuoja

Copyright © 2019 6K Media Oy 

Tehokkaampi toimintamalli vaikuttajamarkkinointiin

Jos sinulla on viesti jonka haluat kertoa nuorelle (15-25v.) asiakaskunnalle, olet tullut oikeaan paikkaan.

"Salaisuus" tehokkaaseen vaikuttajamarkkinointiin: Luodakseen aidon yhteyden vaikuttajan yleisöön, on markkinoinnin oltava vaikuttajan näköistä. Yhdistämällä markkinoinnin osaksi kanavalle luontevaa sisältöä pääsee osaksi luomaan kanavan tarinaa — ja rakentamaan suhdetta uskolliseeen yleisöön. Toimiva vaikuttajamarkkinointi on yhtälö, joka vaatii sopivan vaikuttajan lisäksi teiltä rohkeutta antaa vaikuttajan tehdä markkinoinnista täysin oman näköistään.

Oikein tehtynä vaikuttajamarkkinointi on loistava tapa saada viestinne kuulluksi ja rakentaa aito yhteys asiakkaisiin. 6K Median kanssa saatte vaikuttajamarkkinoinnista kaiken irti. Kanssamme toteutettu yhteistyövideo tai -kampanja on katsojalle relevantti, teille turvallinen, ja meille luonteva osa videon ja kanavan tarinaa. 

 

Turvallinen toimintamallimme:

  1. Sovimme kanssasi yhdessä tavoitteen.

  2. Laadimme suunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi.

  3. Hyväksyntänne jälkeen toimeenpanemme suunnitelman. Hinnoittelumme pohjautuu aina tuloksiin, joten meidän kanssa ei tarvitse pelätä maksavansa turhasta.

  4. Raportoimme tulokset. Tarvittaessa yhteistyön tulosten syvällinenkään raportointi ei tuota ongelmaa.

Enää ei tarvitse turhautua nuorten tavoittamisen vaikeudesta. Sovi tapaaminen ja luo aito yhteys uskolliseen nuoreen yleisöön.

Ota yhteyttä

+358 40 501 2470